Disclaimer

Alle informatie op deze website is met zorg samengesteld. Toch is het niet uit te sluiten dat informatie niet juist, onvolledig en/of niet up-to-date is. Wello Trucks & Parts is hiervoor niet aansprakelijk.

Alle op deze website aangeboden informatie (tekst, illustraties, bedrijfsnamen, productnamen, logo's etc.) is eigendom van Wello Trucks & Parts of van de respectievelijke eigenaren. Het is niet toegestaan om informatie welke afkomstig is van deze website zonder voorafgaande schriftelijke toestemming te kopiŽren en/of verspreiden in welke vorm dan ook.

Bezoekers van deze website kunnen op geen enkele wijze rechten ontlenen aan de aangeboden informatie.

Deze website kan links bevatten naar websites die door andere partijen dan Wello Trucks & Parts worden geŽxploiteerd. Dergelijke links worden uitsluitend voor uw gemak verstrekt. Wello Trucks & Parts heeft geen zeggenschap over dergelijke websites, en is niet verantwoordelijk voor de inhoud ervan noch voor de links. Het feit dat Wello Trucks & Parts links naar dergelijke websites opneemt, impliceert op geen enkele wijze de goedkeuring van Wello Trucks & Parts van het materiaal op die websites, noch enige associatie met de exploitanten ervan.

Copyright Wello Trucks & Parts 2023.
Alle rechten voorbehouden.

Contactgegevens

  • De Tienden 1
  • 5674 TA, Nuenen
  • info@wellotrucks.nl
  • (040) 290 66 02